5 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Α.Σ. Πυρρίχιος Ασπροπύργου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του σε επίπεδο ακαδημιών με μία από τις μεγαλύτερες ΠΑΕ της χώρας μας τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε με το παραπάνω στις ευθύνες που αναλαμβάνουμε με την έναρξη αυτής της συνεργασίας.Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κο Πουρλιοτόπουλο και τον Κο Λαγωνίδη για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη του προέδρου του συλλόγου Κου Χρήστου Αποστολόπουλου και της γενικής γραμματέας Κας Σαμψωνίδου Σοφίας στα γραφεία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την οριστικοποίηση της συνεργασίας.

Στο παρακάτω Link είναι η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΠΑΟΚ.

https://www.paokfc.gr/news-el/tesseris-nees-prosthikes-sto-paok-footoball-prints/

 

 

Η ΕΠΣΔΑ αναβάλλει όλους τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής

 

Σε εναρμόνιση με την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού  κ. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ εξ αιτίας του θανάτου του Κώστα Κατσούλη λόγω οπαδικής βίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΔΑ αναβάλλει όλους τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των διοργανώσεων της Ένωσης κατά το Σαββατοκύριακο 4-5 Οκτωβρίου.

 

ΟΚΤ

142014

 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ.

 

 

Με αφορμή την διαιτησία των κ.κ. Σταθόπουλου, Φούρκα και Σαββόγλου στο παιχνίδι με τον Άτταλο Νέας Περάμου θα θέλαμε να δηλώσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι το ποτήρι της υπομονή μας ξεχείλισε.

Όλα αυτά τα χρόνια δεχόμαστε συγνώμες για διαιτητικά ανθρώπινα λάθη εις βάρος της ομάδας μας και δεν αντιδράσαμε ούτε μία φορά. Όταν όμως αυτά τα <<λάθη>> επαναλαμβάνονται προς την ίδια κατεύθυνση παύουν να είναι ανθρώπινα λάθη.

Στο παιχνίδι της Κυριακής χρειάστηκαν 3 λάθη για να επιτευχθεί ο στόχος κάποιων που δεν ήταν άλλος παρά ήττα για την ομάδα μας με οποιονδήποτε τρόπο:

61ο λεπτό κόκκινη κάρτα στον Κυριακίδη

Επόμενη φάση 3 μέτρα οφ σαιντ ο Βοηθός διαιτητή Φούρκας αγρόν ηγόραζε (στο τέλος μας ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι έκανε τραγικό λάθος)

80ο λεπτό ακύρωση κανονικότατου γκολ ισοφάρισης από τον βοηθό διαιτητή Σαββόγλου

Υπηρετούμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με ήθος και αξίες, σύνθημά μας και πανό στο γήπεδό μας ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΉ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ, κάποιοι κατάλαβαν ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΦΑΓΗ.

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
tsakirogloy2